SMJEŠTAJ

U bujnom raslinju neposredno uz more nalaze se “Sobe Gora”. 

Započnite svoj odmor u ispijanju jutarnje kave uz prve zrake jutarnjeg sunca,cvrkutu ptica, plavetnilu neba i kristalima čistog mora.

Skriveni od očiju javnosti, bučne gradske vreve, bit će nam čast i zadovoljstvo učiniti Vaš boravak što ugodnijim.

U ponudi vam izdvajamo tri novosagrađena i moderno uređena apartmana.

Apartman MASLINA 2+2  i Apartman  LAVANDA 2+2  su smješteni na južnoj strani u prizemlju kuće s pogledom na more i prekrasnom vrtu okružen zelenilom i palmama.

Apartman BONACA 2+1 je smješten na  prvom katu sjeverozapada gdje također s zapadnog dijela balkona ima pogled na more.

A gostima koji žele veći komfor i privatnost nudimo boravak u ambijentu tipične dalmatinske kuće s bazenom, ondje si mogu dočarati na koji način i kako su uživali naše bake i djedovi.

Kuća je namijenjena manjim grupama do šest članova (4+2) i zadovoljava svim potrebama samostalnog boravka.

U nastavku pogledajte našu ponudu uz zvuke izvorne dalmatinske melodije.

More Website Templates @ TemplateMonster.com - May 27, 2013!
POSEDARJE

Posedarje je tipično malo mediteransko mjesto, smješteno na obali Novigradskog mora.

Posjedujete li vlastiti brod, skuter ili sl. imate mogućnost uživati u vožnji morem, koju možete obogatiti i skijanjem na vodi, posebno pogodnim zbog mirnoće mora tzv. BONACE... 
VIŠE
GRAD ZADAR

Biser srednjeg jadrana. Mali grad velike povijesti i kulture, također poznat po jedinstvenim morskim orguljama, pozdravu sunca i povijesnoj gradnji kulturnih baština kao što su crkva sveti Donat i mnogi drugi.

Zadar je omiljeno izletište i okupljalište svih nas starosjedioca i brojnih turista iz cijeloga svijeta koji se nalaze u Zadarskoj regiji...
VIŠE

KAKO DO NAS

Posedarje se nalazi u središtu Dalmacije na sjecištu većine prometnih puteva. U Posedarje možete stići: zrakoplovom, automobilom, brodom, autobusom, vlakom.

U Posedarje se može doći iz više smjerova, ali državnom auto cestom A1 u smjeru Zagreb - Split najbrže se i najkvalitetnije dolazi do nas ...
VIŠE

IZLETI

U okolici Posedarja nalaze se brojni Nacionalni parkovi. Nacionalni parkovi Krka, Kornati, Plitvička jezera, Paklenica, te park prirode Talašćica.

Kao u rukavcu rijeke, ispod ostataka drevne tvrđave, smjestio se jedan od najpitoresknijih gradića na Jadranu – Novigrad Dalmatinski.

VIŠE

REZERVIRAJTE SVOJ SMJEŠTAJ

Vlasnica Soba Gora: Gordana Klanac
Gordana Klanac – „Sobe Gora“ 
Braće Dežmalj bb, 23242 Posedarje, Hrvatska 
TEL: +385-23-266-331 | M OB: +385-99-813-9455
e-mail: gklanac22@gmail.com